Over mij

Ik ben Angelien Rijpers, getrouwd met Bart en trotse moeder van 3 lieve volwassen kinderen. Ook mag ik me baas noemen van onze lieve hond Bailey. Ze is graag bij mij in de buurt, vooral als ik mijn camera pak, want ze wil altijd graag op de foto.

Fotografie is sinds jaar en dag mijn grote passie. In 2007 ben ik begonnen met de opleiding Fotografie in België. Deze heb ik goed afgerond. ook heb ik nog andere opleidingen gevolgd zoals Photoshop, Lightroom, Illustrator, zwart-wit fotografie en flitsfotografie.

Nadat ik alle diploma’s had behaald, had ik kennis en ervaring voldoende om mijn droom te realiseren: een eigen fotostudio! Ondertussen is mijn bedrijfje al aardig gegroeid en heb ik al een fijne klantenkring opgebouwd.

Mijn mooie daglicht studio is te vinden in Heeze, op de eerste verdieping van onze bedrijfshal. Mijn man is smid en heeft op de begane grond zijn smederij. Wanneer ik in de studio aan het werk ben, zorgt hij er uiteraard voor dat we niet gestoord worden.

Tijdens de opleiding zijn veel technieken voorbij gekomen waarbij ik heb geleerd om in alle lichtomstandigheden te fotograferen. In mijn portfolie kun je een aantal foto’s van mijn projecten zien. Graag blijf ik mezelf vernieuwen door aanvullende opleidingen en workshops te volgen.

Ik heb ervaring met veel soorten van fotografie zoals: landschaps-, interieur-, architectuur-, urban, HDR, macro-, modellen-, newborn-, baby-, cake smash-, kinderfeestjes, familie(feesten), dieren- en huwelijksfotografie.

Mijn favoriet is portretfotografie. Hier kan ik veel van mijn creativiteit in kwijt en daarnaast vind ik het een groot voorrecht om mensen blij te mogen maken met mooie en waardevolle herinneringen aan een tijd die soms veel te snel voorbij gaat.

Zo werk ik ontzettend graag met newborn baby’s omdat deze shoot op allerlei vlakken zo bijzonder is. Het is echt een hele eer als ouders hun pasgeboren baby aan mij toevertrouwen zodat ik dit mooie minimensje op een bijzondere manier vast kan leggen op de foto. Deze foto’s zullen een warme herinnering blijven van de speciale eerste dagen van dit prille geluk.

Ook de foto-reportages van baby’s (de cake smashes), peuters, kleuters en tieners zijn dingen die ik erg graag doe. Zij zijn zo spontaan en eerlijk.

De gezellige kinderfeestjes waarbij de kinderen in allerlei hippe outfits op de foto mogen en heerlijk hun eigen fotolijstje mogen knutselen zijn voor mij een feest om te mogen doen.

Een ander tak is de bruiloftfotografie. Deze speciale dag fotografeer ik samen met mijn collega fotografe. Wij zijn altijd zeer vereerd als we gevraagd worden door het bruidspaar om hun huwelijksdag te fotograferen. Wij zijn als fotografen helemaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor hele bijzondere en sfeervolle foto’s maken.

Ik werk uitsluitend met professionele fotoapparatuur.

Wil je graag mijn foto’s zien, kijk dan rustig in mijn portfolio, daar is van alles wat te zien. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een mooie fotoreportage neem dan gerust contact met me op!

mijn-familie-rijpers-87-bewerkt

 

Reageren is niet toegestaan.