• Home »
  • Zwangerschap of bad fotoshoot

Zwangerschap of bad fotoshoot

vanaf € 165,00

Ben je zwanger en wil je hier een mooie professionele reportage van laten maken? Graag wil ik dit bijzondere moment voor je vastleggen op de foto! Want foto’s van je bolle buik is natuurlijk een hele mooie herinnering aan de tijd dat jullie kindje nog volop in je buik aan het groeien is.

Een zwangerschap-shoot kan alleen of samen met je partner of kind(eren). We kunnen de foto’s bij mij in de studio maken of op een mooie buitenlocatie (bv in het bos of op de heide). Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen tijdens de fotoshoot. Uiteraard help ik je bij het poseren, zodat jullie de mooiste bolle-buiken-foto’s krijgen.

Rond de 36 weken is een goed moment om de foto’s te laten maken. Maak tijdig een afspraak, zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan. De foto’s die gemaakt zijn ga ik uitzoeken en technisch in orde maken. Uiterlijk binnen 2 weken na de shoot ontvangen jullie een ruime selectie foto’s waaruit je zelf de foto’s kan uitkiezen.

Prijs zwangerschap of bad fotoshoot

Je prijs voor een zwangerschap-shoot is € 165,00.
Hiervoor krijg je:

  • 1 a 1,5 uur durende fotoshoot.
  • Mijn kennis, creativiteit en het gebruik van de aanwezige attributen.
  • 15 professioneel nabewerkte foto’s in een online beveiligde map, waaruit je de foto’s kunt kiezen die je wilt laten afdrukken.
  • Het nabewerken en retoucheren van de foto’s neemt ongeveer 4 uur in beslag.
  • 5 digitale bestanden in hoge resolutie in kleur en zwart wit.
  • Een mooi mini-album van 15×15 inclusief 12 pagina’s en een linnen kaft met daarin de door jullie uitgezochte foto’s.
  • Een preview op mijn Facebook pagina.
  • De mogelijkheid meer bestanden in hoge resolutie bij te bestellen en af te drukken in het mini-album (€ 7,50 per stuk).
  • De mogelijkheid om diverse fotoproducten rechtstreeks bij mij te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan canvas of afdrukken op hout.

* De bestelde foto’s worden door een professioneel fotolaboratorium afgedrukt.

ALS JE EEN COMBINATIE-SHOOT BOEKT: (ZWANGERSCHAP-SHOOT + NEWBORN-SHOOT) KRIJG JE € 25,00 KORTING OP EEN NEWBORN-SHOOT

Tips voor de zwangerschap fotoshoot

Het is gewenst om voor de fotoshoot niet al te strakke kleding te dragen. Denk daarbij ook aan de lingerie. Hierdoor voorkom je striemen op je huid.

Neem bijvoorbeeld ook een (witte of zwarte) blouse of een stoer jackje/jasje mee die je open kunt laten hangen. Andere elastische kledingstukken kunnen de buik ook mooi accentueren. Een witte of een donkere (spijker)broek die je zonder teveel plooien gemakkelijk onder je buik kunt schuiven is ook erg handig. Verzorg ook je handen en nagels, eventueel met blanke nagellak. Maak je geen zorgen over pukkels, striae of andere oneffenheden op je huid, dit kan ik achteraf verwijderen in Photoshop.

 

Zwangerschap03

Zwangerschaps06

zwangers08 zwanger07

 

zwanger01

 

 

Reageren is niet toegestaan.