• Home »
  • Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot

vanaf € 225,00

Een newbornshoot is een hele speciale shoot die gebeurt tussen de 8ste en de 15de dag na de geboorte van jullie kleine wondertje.
De baby slaapt dan nog veel en neemt dan nog de houding aan zoals hij/zij die had toen hij/zij nog in je buik zat.
In deze tijd is de baby ook nog echt newborn. Deze mooie tijd gaat zo snel voorbij, jullie baby groeit de eerste maanden zo snel! En er verandert dan ook zoveel in jullie leven. Door mooie foto’s te maken van deze speciale tijd, zullen jullie deze mooie tijd nog lang koesteren. 

Prijs newborn fotoshoot

Je prijs voor een complete newborn fotoshoot € 225,00.

Hiervoor krijg je:

  • Een fotoshoot van ongeveer 3 uur in mijn fotostudio.
  • Mijn kennis, creativiteit en het gebruik van de aanwezige attributen.
  • Minimaal 15 professioneel nabewerkte foto’s in een online beveiligde map, waaruit je zelf 10 foto’s kunt kiezen die in het mini-album komen.
  • Het nabewerken en retoucheren van de foto’s neemt ongeveer 6 uur in beslag.
  • 10 digitale bestanden in hoge resolutie in kleur en zwart wit.
  • Een mooi mini-album van 15×15 met 12 pagina’s en een linnen kaft met daarin de door jullie uitgezochte foto’s.
  • Een preview op mijn Facebook pagina.
  • De mogelijkheid meer bestanden in hoge resolutie bij te bestellen en af te drukken in het mini-album (€ 7,50 per stuk).
  • De mogelijkheid om diverse fotoproducten rechtstreeks bij mij te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan canvas of afdrukken op hout.

ALS JE EEN COMBINATIE-SHOOT BOEKT: (ZWANGERSCHAP-SHOOT + NEWBORN-SHOOT) KRIJG JE € 25,00 KORTING OP EEN NEWBORN-SHOOT

Uitleg Newborn fotoshoot

Gemiddeld duurt een Newborn fotoshoot 3 uur. Soms iets langer, een enkele keer iets korter.
Ik houd rekening met het ritme van jullie kleine wondertje. Dus als er tussendoor gevoed of verschoond moet worden kan dat allemaal.
Ik maak naast de foto’s van jullie baby ook een aantal foto’s van jullie samen en ook met eventueel broertje(s) of zusje(s).

In mijn fotostudio heb ik allerlei attributen, dekentjes, doeken, haarbandjes, bloemetjes en mutsjes die we kunnen gebruiken bij de shoot. Ik zorg dat het in mijn studio minimaal 25 graden is, want het is immers de bedoeling dat jullie wondertje zonder rompertje en kleertjes op de foto gaat. Door de warmte voelt hij/zij zich comfortabel en zal lekker doorslapen. Ik raad jullie daarom aan om zelf ook wat luchtige kleding aan te doen.

Deze newborn fotoshoots verzorg ik in mijn studio. Hier heb ik alles bij de hand wat ik nodig heb en er staat een fijne stoel voor de mama klaar, van waaruit zijn fijn met wat lekkere snoeperijtjes van de shoot kan genieten.

Verder verzorg ik ook graag jullie life style newborn shoot. Bij deze shoot kom ik bij jullie thuis in de vertrouwde omgeving foto’s maken van de alledaagse dingen van jullie kleintje. Zoals het slapen in zijn/haar eigen bedje, het voeden en vooral veel knuffelmomentjes. 

Tijdens de shoot staat de veiligheid van jullie kleine wonder op de 1ste plaats. Ik zorg ervoor dat jullie kleintje geen gevaar loopt. Ik doe niets waar jullie of jullie kleintje zich niet prettig bij voelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

newborn01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newborn07

newborn05

newborn12

newborn13

 

newborn15

newborn09

 

 

 

Reageren is niet toegestaan.